Udruga Leptirići | Sveti Nikola stigao Leptirićima
Udruga Leptirići | Sveti Nikola stigao Leptirićima
18764
post-template-default,single,single-post,postid-18764,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Sveti Nikola stigao Leptirićima

Sveti Nikola poput Isusa smiruje uzburkano more i zato je zaštitnik mornara. Svojim blagoslovom ozdravlja dijete kojem je zapela riblja kost u grlu, zato ga nazivamo zaštitnikom djece. Jedan je od najomiljenijih kršćanskih svetaca. 6. prosinca je dan koji će zauvijek ostati pohranjen u srcu svakog djeteta. Od našeg Sv.Nikole možemo naučiti kako se živi vjera i ljubav.

Veselo i ushićeno je jutros bilo u našoj udruzi, uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Kao što je obećao prošle godine stigao je Sv.Nikola te tradicionalno dobroj djeci darivao prigodne poklončiće. Sreći i zadovoljstvu nije bilo kraja, na slatkišima zahvalili su se predivnim osmijesima na licima. Uz smijeh i veselje djeca su se fotografirala sa svetim Nikolom, koji je morao krenuti do druge djece, pa se zahvalio, pozdravio i obećao susret iduće godine.

Iz udruge Leptirići od srca zahvaljujemo našem volonteru gospodinu Branki Medaku.

 

Kako nam je bilo pogledajte u foto galeriji: