Udruga Leptirići | Održana Redovna godišnja izvještajna Skupština Leptirića
Udruga Leptirići | Održana Redovna godišnja izvještajna Skupština Leptirića
18805
post-template-default,single,single-post,postid-18805,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Održana Redovna godišnja izvještajna Skupština Leptirića

Redovna sjednica Skupštine Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići održana je 11. prosinca 2021. godine  putem Zoom platforme. Radno predsjedništvo Skupštine vodila je predsjednica udruge Ivana Nikolac.

Svim članovima koji imaju pravo glasa prethodno su poslani radni materijali. Na samom početku Skupštine usvojen je Poslovnik o radu Skupštine te su izabrana radna tijela Skupštine. Potom je Verifikacijska komisija podnijela izvješće čime je sjednici utvrđen legitimitet. Sukladno usvojenom Dnevnom redu, prezentirano i jednoglasno je usvojeno Izvješće o radu za 2021. godinu te Financijsko izvješće za 2021 godinu. Potom su predstavljeni i usvojeni Operativni plan i Financijski plan za 2022. godinu.

Na kraju zaključene Redovne sjednice Skupštine, predsjednica Ivana Nikolac je poručila svim prisutnima da je iza nas i dalje jedna veoma turbulentna godina. Pandemija COVID -19 nas je prisilila da razmišljamo unaprijed i budemo spremni za različite izazove kako bi Udruga nastavila neometano raditi i ostvarivati rezultate. Pokazali smo da možemo i da je najvažnija dobrobit naše djece.

Zahvalila se svim prisutnim predstavnicima na aktivnom sudjelovanju, članovima, volonterima, donatorima, posebno članovima Upravnog odbora i zaposlenicima Udruge. Svatko je doprinio koliko je bio u mogućnosti da bi se postigli što bolji rezultati i ostvarili pozitivni učinci kako za udrugu tako i za širu društvenu zajednicu.