Udruga Leptirići | “Radišni i zadovoljni”
Udruga Leptirići | “Radišni i zadovoljni”
18831
post-template-default,single,single-post,postid-18831,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

“Radišni i zadovoljni”

Tijekom zadnjih godinu dana deset zaposlenica UCDPDN Leptirići skrbilo je za više od 60 krajnjih korisnika s područja Grada Metkovića i Grada Ploča. Ovim projektom zaposlenice nisu samo dobile priliku raditi i pomagati ljudima, već se i educirati kako bi već danas bile konkurentnije i lakše se zaposlile na tržište rada.

Usluge koje su pružale ovim projektom su obavljanje kućanskih poslova, dostava namirnica i lijekova, plaćanje računa, priprema obroka, održavanje okućnice, psihosocijalna podrška, ostvarivanje različitih prava, komunikacija s liječnicima i slično. Krajnjim korisnicima isporučeni su paketi kućanskih i higijenskih  potrepština svaki mjesec kroz godinu dana. Uistinu se nadamo nastavku ovog hvalevrijednog projekta.