Udruga Leptirići | SASTANAK PROJEKTNOG TIMA U SKLOPU PROJEKTA RADIŠNI I ZADOVOLJNI UP.02.1.1.13.0260

Održan je sastanak projektnog tima u sklopu projekta Radišni i zadovoljni UP.02.1.1.13.0260.

Na sastanku su prisustvovale koordinatorica projekta i predsjednica Udruge. Tijekom sastanka razgovaralo se o provedenim projektnim aktivnostima te o rezultatima provedbe projekta. U tijeku su pripreme za ZZNS i završno izvješće.

Iako je projekt priveden kraju, potreba za brigom i skrbi o starijim osobama i dalje je velika, a  novi upiti o nastavku programa pristižu svakodnevno. Nadamo se što skorijem otvaranju poziva na dostavu projektnih prijedloga “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III” kako bi osigurali pomoć onima kojima je to potrebno.