Udruga Leptirići | Dani otvorenih vrata Udruga: “ŠARENI SVIJET LEPTIRIĆA”

Dani otvorenih vrata Udruga: “ŠARENI SVIJET LEPTIRIĆA”

Ove godine smo obilježili Dane otvorenih vrata Udruga predstavljajući usluge koje pružamo u zajednici: socijalne usluge rane intervencije, individualne psihosocijalne podrške i poludnevni boravak kroz govornu, fizikalnu, bowen, radnu, neurofeedback, edukacijsko-rehabilitacijsku i terapiju senzorne integracije. Također, pružamo usluge pomoćnika u nastavi, osobnih asistenata, pomoć u kući, pomoć u učenju, individualnu psihološku podršku, savjetovanje roditelja i djece. U vedrom duhu održali smo kreativne igre i radionice u društvu vjernih članova,volontera, terapeuta i zaposlenika.

Posebno smo sretni na našim mladim volonterima rukometašicama RA Akademije Jerkovac koje uz vodstvo trenerice Martine Nikolić rado sudjeluju u svim aktivnostima naše Udruge.

Zahvaljujemo svim posjetiteljima, sudionicima i donatorima koji su uveselili “Šareni svijet Leptirića” svojom nazočnošću i doprinosu.