Udruga Leptirići | ZAVRŠEN PROJEKT ,,RADIŠNI I ZADOVOLJNI”

ZAVRŠEN PROJEKT ,,RADIŠNI I ZADOVOLJNI”

Dana 28.4.2022. godine službeno je završen projekt ,,Radišni i zadovoljni UP.02.1.1.13.0260. U tijeku je slanje završnog zahtjeva za nadoknadom sredstava i završno izvješće. Za vrijeme trajanja projekta zaposleno je 10 žena koje su pružale usluge pomoć u kući za 68 starijih i/ili nemoćnih osoba s područja Grada Metkovića i Grada Ploča.

Partneri na projektu bili su HZZ- Područni ured Dubrovnik i Centar za socijalnu skrb Metković.

Ukupno trajanje projekta je 18 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 928.000,00 kn. Bespovratna sredstva su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i Europskog socijalnog fonda (85%).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići.