Udruga Leptirići | Poziv na Dane otvorenih vrata udruga 2022.
Udruga Leptirići | Poziv na Dane otvorenih vrata udruga 2022.
18952
post-template-default,single,single-post,postid-18952,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Poziv na Dane otvorenih vrata udruga 2022.

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge organizira Dane otvorenih vrata udruga od 2. do 4. lipnja 2022. s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika građanima za sudjelovanje u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te za upoznavanje s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Organiziranjem ove manifestacije Ured za udruge želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora te poboljšati percepciju udruga u javnosti.

Naša udruga organizirati će svoje Dane otvorenih vrata pod nazivom „Šareni svijet Leptirića“ u petak 3. lipnja 2022. u našem kabinetu u Metkoviću na adresi Splitska ulica 5 od 12:00 do 16:00 sati.

Planiramo javnosti predstaviti usluge u zajednici koje pružamo kroz neformalni razgovor s članovima, terapeutima i volonterima, kreativne radionice i igre.

Pozivamo sve zainteresirane građane i medije da nas posjete.

Svi ste od srca dobrodošli!!!