Udruga Leptirići | Poziv na Dane otvorenih vrata udruga 2022.

Poziv na Dane otvorenih vrata udruga 2022.

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge organizira Dane otvorenih vrata udruga od 2. do 4. lipnja 2022. s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika građanima za sudjelovanje u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te za upoznavanje s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Organiziranjem ove manifestacije Ured za udruge želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora te poboljšati percepciju udruga u javnosti.

Naša udruga organizirati će svoje Dane otvorenih vrata pod nazivom „Šareni svijet Leptirića“ u petak 3. lipnja 2022. u našem kabinetu u Metkoviću na adresi Splitska ulica 5 od 12:00 do 16:00 sati.

Planiramo javnosti predstaviti usluge u zajednici koje pružamo kroz neformalni razgovor s članovima, terapeutima i volonterima, kreativne radionice i igre.

Pozivamo sve zainteresirane građane i medije da nas posjete.

Svi ste od srca dobrodošli!!!