Održana Redovna izvještajna godišnja skupština Udruge

Redovna sjednica Skupštine Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići održana je 12. prosinca 2022. godine  putem Zoom platforme. Radno predsjedništvo Skupštine vodila je predsjednica udruge Ivana Nikolac.

Svim članovima koji imaju pravo glasa prethodno su poslani radni materijali. Na samom početku Skupštine usvojen je Poslovnik o radu Skupštine te su izabrana radna tijela Skupštine. Potom je Verifikacijska komisija podnijela izvješće čime je sjednici utvrđen legitimitet. Sukladno usvojenom Dnevnom redu, prezentirano i jednoglasno je usvojeno Izvješće o radu za 2022. godinu te Financijsko izvješće za 2022. godinu. Potom su predstavljeni i usvojeni Operativni plan i Financijski plan za 2022. godinu kao i Strateški plan za razdoblje 2023. – 2028.

Na kraju zaključene Redovne sjednice Skupštine, predsjednica Ivana Nikolac je poručila svim prisutnima da je iza nas jedna uspješna godina u kojoj smo još jednom pokazali da možemo i da je najvažnija dobrobit naše djece.

Zahvalila se svim prisutnim članovima na aktivnom sudjelovanju, volonterima, donatorima, posebno članovima Upravnog odbora i zaposlenicima Udruge. Svatko je doprinio koliko je bio u mogućnosti da bi se postigli što bolji rezultati i ostvarili pozitivni učinci kako za udrugu tako i za širu društvenu zajednicu.

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)