Poziv na hodočašće

Udruga Leptirići poziva svoje drage članove na Hodočašće za osobe s invaliditetom koje će se održati u Međugorju od 3. do 4. lipnja 2023. Glavni organizator su Volonteri crkve sv. Filip Neri iz Splita. Okupljanje i smještaj sudionika predviđa se 3.06. 2023. u prijepodnevnim satima oko 11:00 sati i do ručka će se moliti krunica na svjetlosnim otajstvima iza vanjskog oltara. Cijelo vrijeme će Don Jozo biti na raspolaganju za ispovijed.

Poslije ručka se planira odlazak u Cenacolo na svjedočanstvo. Za to vrijeme volonteri sv. Filip Neria će već početi nositi osobe u kolicima na Podbrdo.
Poslije toga ide uključivanje u župni molitveni program na vanjskom oltaru, slijedi Misa, klanjanje i večera. U nedjelju ujutro se kreće na Podbrdo u 6:00 sati, a volonteri će početi nositi već u 5:00 sati. Poslije toga je doručak, zatim izlazak iz pansiona i odlazak na župnu misu u 11:00 sati.

Nakon mise imamo ručak u Dvorcu nakon čega ćemo se rastati do sljedećeg susreta.

Molimo sve zainteresirane da svoj dolazak prijave na mail: info@udrugaleptirici.hr i kontakt:  020 690 321 zaključno s srijedom 5. travnja 2023.

U prijavi navesti ime i prezime osobe s invaliditetom, da li je osoba u kolicima, kontakt telefon, ime i prezime pratitelja.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)