Udruga Leptirići | Zmaj Anđelko ponovno leti!
Udruga Leptirići | Zmaj Anđelko ponovno leti!
16629
post-template-default,single,single-post,postid-16629,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Zmaj Anđelko ponovno leti!

Ovo je slogan pod kojim kreativni tim ZAPD ponosno predstavlja svoj novi izum za razveseljavanje djece – društvenu igru ZMAJ ANĐELKO I DUGAČKI REP!

Riječ je o stolnoj igri (board game) za 2-4 igrača, namijenjenoj uzrastu 4+, a cilj igre je svoje figurice što prije dovesti na rođendan zmaja Marka. Igra je sadržajno i vizualno inspirirana slikovnicom Zmaj Anđelko i dugački rep, koja je svoje prvo izdanje doživjela u rujnu 2016.

Zahvaljujući ilustratorici i grafičkoj dizajnerici Milici Vezmar Basara, vizual ploče za igru obogaćen je šarenim likovima i grafikama iz istoimene slikovnice, kako bi istovremeno uveseljavao igrače i promatrače.

Da igra ne bi bila suhoparna pobrinuo se autor igre Goran Čučković, osmislivši posebna polja i pravila za igru. “Mehanika igre pokazala se uzbudljivom i dinamičnom”, govori nam autor igre, ujedno i organizator humanitarnog projekta Zmaj Anđelko pomaže djeci, kojemu su cilj upravo osmišljavanje i distribucija slikovnica i društvenih igara za djecu po bolnicama i domovima diljem Republike Hrvatske.

Ovom bismo prilikom voljeli još jednom pozvati sve ljude dobre volje da se uključe i pomognu nam u prikupljanju sredstava za distribuciju i dostavu igre. Želja nam je da prve pošiljke stignu do djece do Uskrsa .

UPOZORENJE! Društvena igra “Zmaj Anđelko i dugački rep” potiče zbližavanje ukućana, rodbine, prijatelja i poznanika; velikih i malih. Umanjuje hipnotičko djelovanje mobitela, tableta i sličnih uređaja. Uz to, ona uvodi mlađe igrače u svijet brojeva, upoznaje ih s pojmovima poput parnih i neparnih brojeva te zbrajanja i oduzimanja. ☺

U ovu dobru priču uključiti se možete putem direktnog kontakta, društvenih mreža, elektroničke pošte ili uplatom donacije na žiro-račun projekta.

Kontakt:

Goran Čučković – organizator ZAPD
095 1992 008

goran@zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com

https://www.facebook.com/ZmajAndjelko/
www.zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com

DONACIJE I SPONZORSTVA:
Žiro@PBZ: HR36 2340 0093 1031 3560 2