POSJET UČENIKA OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA UDRUZI LEPTIRIĆI

U srijedu, 12. listopada 2022. posjetili su nas učenici 7.a razreda s razrednicom Marinkom Jurković u sklopu obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje koji se obilježava u drugom tjednu mjeseca listopada. U počast i zahvalnost za kruh i plodove zemlje iznenadili su nas slatkim jesenskim plodovima neretvanske zemlje te slasticama koje su napravile vrijedne majke i bake. Nakon što su uz veseli žagor i usklike divljenja obišli sve naše terapeutske prostorije i poslušali sve o terapijama koje se tu provode (o čemu su im govorili naši terapeuti), okupili su se spremni za pitanja, razgovor i druženje. Upoznali su dvije naše korisnice koja su došle na svoje terapijske vježbe, s a jednom od njih i razgovarali pokazujući puno empatije. Uz grickalice slušali su o terapijama i korisnicima najavljujući da su spremni na suradnju s našom Udrugom kroz volonterske aktivnosti.  Krajem druženja kazivali su nam mali recital o kruhu i zahvalnosti za kruh naš svagdašnji. Rastali smo se uz pozdrave i oproštajno fotografiranje. Veselimo se budućoj suradnji.