naslovna

Cure Vi ste primjer !

Danas živimo u vremenu u kojem nitko nema vremena, važno je biti dostupan na društvenim mrežama, istaći vlastite kvalitete, brojiti pratitelje, baviti se svojim svijetom. Teško je pronaći mlade koji su spremni izaći iz svoje sigurne zone, prihvatiti izazov volontiranja, dati talente koje posjeduju ili otkriju neke neotkrivene. One su pronašle nas Udrugu Leptirići i dale ono što je danas čovjeku najvažnije – svoje vrijeme. Kad god i za što god smo ih trebali bile su tu… One su dobre učenice, odlične sportašice, vrijedne cure iz Rukometne akademije Jerkovac iz Metkovića. Kažu da su Leptirići pridonijeli razbijanju predrasuda, razvoju pozitivne slike o sebi i samopoštovanju, otkrivanju novih vidika i sklapanju novih prijateljstava. Cure vi ste primjer… drago nam je da Vas imamo i da ste dio sreće naše djece i njihove bezrezervne ljubavi… ponosni smo na Vas kao i Vaši roditelji. Pokazujete da udruženi talenti i nesebično darivanje pomiče sve granice. Hvala na velikim srcima i ljubavi s kojom ovaj svijet činite boljim. I na kraju veliko hvala trenerici Martini. Ona je jedna od onih rijetkih predanih, pažljivih, koji razumiju smisao i svrhu, a takvih je danas malo.

Vaši Leptirići !

zahvalnica